Nyjæger-Mentor Guides & Disclaimers

Guide:

På baggrund af de erfaringer vi gør os, og den feedback vi får, har vi lavet en guide. Guiden bør anses som en generel vejledning til emner du bør overveje.

  • Vi har en række retningslinjer man som tilmeldt mentor og nyjæger bør overholde. Her gælder ordet ‘mentor’ om enhver person, der tilmelder sig som erfaren jæger.
  • Vi foreslår naturligvis, at man som mentor og nyjæger går fast på jagt sammen, når muligheden opstår. Dette giver ofte et mere trygt læringsrum for nyjægeren. Dog vil det til enhver tid være muligt også at invitere andre nyjægere med på jagt og blot lade jagten være en engangsoplevelse.
  • Vær som mentor opmærksom på, at nyjægere har meget varierede erfaringsniveauer. Sørg derfor altid for grundigt at gennemgå sikkerhedsvinkler, jagtens udførsel, jagttider og andre instrukser, for at få den nye jæger til at føle sig tryg.
  • “Anmeldes” en mentor eller en nyjæger til os, for ikke at overholde guides, kan dette i grove tilfælde føre til ekskludering fra NyjægerMentor.

Det vil i de fleste tilfælde være Mentoren, der modtager nummeret på nyjægeren. I få tilfælde er det omvendt.

Vi foreslår at kontakten åbnes med et opkald eller en SMS, hvor man identificerer sig selv som vedkommende Nyjæger eller JagtMentor.

 

Siden her opdateres løbende.

Disclaimers:

I nyjaegermentor.dk faciliterer vi primært kontakten mellem jægere. Derfor er der en række områder vi erkender vi ikke kan være ansvarlige for.

  • Vi har opstillet guides ift. hvordan vi mener, man som mentor bedst varetager oplæring af nyjægere. Dog kan vi desværre ikke tage ansvar for selve oplæringen, undervisningen, opførsel eller handling, der foregår før, under og efter jagten.
  • Vi er ikke i stand til at tage ansvar for eventuelle uheld, ulykker eller andre uforudsete hændelser før, under eller efter jagten. Herved står vi heller ikke til rådighed ift. Forsikring eller andre former for ansvar.
  • Vi sammensætter forbindelser på baggrund af jagt præferencer og geografi. Dermed er personlig kemi mellem jægere, jagtetiske overbevisninger, politiske holdninger, tradition mæssige uoverensstemmelser eller andre forskelle mellem jægere, ude af vores hænder. Fungerer kemien eller andet ikke, foreslår vi at i kontakter os for at finde en ny jagtkammerat.

Siden her opdateres løbende.

Når du har tilmeldt dig, bliver du registreret i systemet og vi forsøger hurtigst muligt at finde én jæger nær dig. Når det er sket, vil vi tage kontakt til dig og sætter dig i forbindelse med henholdsvist din nyjæger eller din jagtmentor.

Vi har flere montorer, der ønsker at kunne invitere flere nyjægere på jagt. Derfor er det også muligt for mentore at have flere nyjægere tilknyttet, hvis det ønskes.